Kalendermärkmik SINU ASSISTENT

Ettevõtja ja ettevõtliku inimesena ootad sa eelkõige tulemusi. Aga sa ei ole nõus tulemusi tooma iseenda tervise ega ka mitte lähedaste arvelt.

Paratamatult aga tuleb suurel osal ettevõtjatel vahele “elu”, mis viib oodatud tulemused kaugele. Ettevõtjana kaotame tasakaalu, oleme iseenda tervise ja lähedased unarusse jätnud ning pinged tegemata ülesannetest kasvavad valguskiirusel.

Mitte selle kalendermärkmikuga!

See on nagu isiklik assistent, kes aitab sul fookust hoida, mitte ainult töös vaid ka teistes eluvaldkondades, et saaksid saavutada oodatud tulemused naudinguga, olles ise täidetud ja tasakaalus.

SEE EI OLE TAVALINE KALENDER EGA MÄRKMIK – SEE ON KÕIK ÜHES!

Tegemist on mahuka lauamärkmikuga, mis ühendab endas nii töise kalendri, efektiivse, kõiki eluvaldkondi hõlmava planeerimisraamistiku, enesehoole, kasulikud artiklid kui täidab ka päeviku funktsiooni. See on esimene omataoline – kõik ühes märkmik, ja ilmunud juba aastast 2023.

Kalendermärkmik Sinu Assistent 2025

Eelmüügi soodushind

39.99
33
30
  •  

Tagasiside kalendermärkmikule Sinu assistent

Kõik ühes ehk ainus märkmik, mida vajad!

Kellele ja miks on kalendermärkmik loodud?

Märkmik on loodud hoole ja armastusega ettevõtjale, kes tunneb sageli, et talle kuluks ära assistent või isegi mitu. See on sinu assistent paberkandjal, mis aitab meeles pidada tähtsaid asjaajamisi, kohtumisi, ülesandeid, kalleid inimesi, tähtpäevi, pühi ega lase sul unarusse jätta ka enda heaolu ning tervist. Tegelikult sobib märkmik väga hästi kõigile. Oleme igal aastal küsinud märkmiku kasutajatelt tagasisidet ja teinud selle põhjal uuendusi. Üheks suuremaks uuenduseks oli mahu vähendamine 160 leheni.

 

Märkmikus on:

  • 160 lehte
  • Aasta kalendermärkmik
  • Enesehoole checkboxid iga päeva juures (saab ära märkida, mitu klaasi vett on joodud, kas päeva liikumine või lugemisminutid on tehtud jne)
  • Aastaplaani põhi
  • Kuuplaanid ja kokkuvõtted
  • Märkmiku autori tehtud fotod eri aastaaegadest
  • Nädalaplaanid
  • Poolaastaplaan ja kokkuvõte
  • Riiklikud tähtpäevad ja riigipühad
  • Rahvusvahelised huvitavad tähtpäevad
  • Enesehoole nipid, ideed, mida katsetada
  • QR-kood kontori, kodukontori ergonoomika blogiartikli juurde, kust saab alla laadida omale ka kontrollnimekirja
  • QR-kood blogiartikli juurde, mis räägib inimese “vundamendi” osadest
  • Motiveerivad sõnumid, tsitaadid igaks nädalaks
  • Veidi “E-KIRJA REEGLITEST JA HEAST TAVAST”, mille vastu väga palju eksitakse
  • Aasta kokkuvõtte põhi
  • Kaks checkboxidega lehekülge aasta lugemisnimekirja ning aasta enesearengu ja koolitusplaani jaoks
  • Täpilehed kasutaja märkmete jaoks
 
See on kõvakaaneline märkmik A5 formaadis, milles on 320 lehekülge ehk 160 lehte. Märkmik on trükitud paberile, millel on Ecolabel ja FSC märgistus. Kui hoolid loodusest, siis see märkmik on õige valik.

Eelmüügi soodushind

39.99
33
30
  •  

Mis on selle kalendermärkmiku eripära?

See on nii mitmekülgne ja põhjalik märkmik, et seetõttu ka mahukas. Märkmik Sinu Assistent on suurepärane abiline töölaual terveks aastaks. Seal on olemas kasulikud nõuanded, inspireerivad mõtted ja tõhus planeerimise raamistik, mis soodustab järjepidevuse hoidmist ja toetab uute heade harjumuste juurutamisel. Ettevõtjale, kes planeerib sotsiaalmeedia postitusi on hea ülevaade ka erinevatest tähtpäevadest ning kuu alguses ruudustik, mis sobib hästi sotsiaalmeedia plaaniks.

See märkmik on loodud suure hoolivuse ja südamesoojusega spetsiaalselt inimesele, kes teeb istuvat tööd kontoris või kodukontoris.

Märkmik on oma autori nägu, st iga kuu alguses on üks minu tehtud foto, mis vastab konkreetsele aastaajale ja kuule. Selle idee eest olen südamest tänulik Reneli Tikerpuule, professionaalsele kujundajale ja kirjastuse omanikule, kes on selle märkmiku kujundanud ja küljendanud. Pildistamine on minu suur salakirg ja hobi. Kaanepildi lõi kunstnik minu kirjelduse järgi.

Märkmik ilmub igal aastal inspireerituna Pantone aasta värvitoonidest ehk konkreetse aasta moevärvidest. Pantone Matching System ehk PMS on USA firma Pantone loodud värvisüsteem, mille järgi saab koodidega tähistada täpseid värve. Iga aasta lõpus avaldavad nad uue aasta värvi ja värvipaletid, mida kasutavad peamiselt disainerid ja trükkalid.

Märkmikus on ühendatud nii töövaldkond, ettevõtlus kui ka enese eest hoolitsemine. Kalendri aasta- ja kuuplaanides ning kokkuvõtetes on välja toodud kõik tähtsad eluvaldkonnad, et toetada sinu tervist ja heaolu ning tuletada sulle meelde, et pööraksid töökohustuse kõrvalt tähelepanu ka muudele tähtsatele elu aspektidele ja kallitele inimestele.

Olen ise proovinud pidada eraldi töö- ja enesearengumärkmikku ning nende kõrval veel muid päevikuid. Tasapisi jõudsin järeldusele, et lihtsam on koondada tähtsamad teemad ühte märkmikku. Nii on siin kirjas infot selle kohta, kuidas muuta kontor ergonoomiliseks, ning näpunäiteid, kuidas hoida füüsilist ja vaimset tervist. Juttu on ka värvipsühholoogiast ja taimede õhku puhastavast mõjust. Leiad siit palju põnevat!

Miks ma pööran nii palju tähelepanu ergonoomikale ja enesehoolele?

Ikka isiklikust vajadusest. Olen palju uurinud kontori ergonoomika ning enesehoole kohta, sest juba varasest teismeeast alates piinab mind aeg-ajalt auraga migreen, mis kestab päevi. Seepärast on minu jaoks veelgi tähtsam hoolitseda oma vundamendi eest, jälgida, et töökeskkond oleks ergonoomiline, silmad ei saaks liigset koormust ja ma ei istuks pikalt sundasendis. Olles otsinud ja leidnud kasulikku ning huvitavat infot ja katsetanud eri variante, olen jaganud saadud teadmisi ja kogemusi nii oma sotsiaalmeediakanalites kui intervjuudes.

 

Selle märkmiku tekkimise lugu on üsna lihtne – algselt oli see mõeldud iseenda abistamiseks, kuid tean, et maailmas on teisigi minusuguseid „hulle“, kes teevad oma tööd sellise kirega, et unustavad kõik muu, ja soovin, et ka nemad leiaksid tasakaalu töö ja eraelu vahel. Lisaks migreenile on mul olnud kalduvus laskuda äärmustesse. Ehk et, kui ma vaimustun ja pühendusin, siis keskendun vaid ühele asjale. Elus on vaja aga tasakaalu kõikides tähtsates valdkondades. See kõik algas nii…

 

Kui ma olin üle aasta virtuaalassistendi tööd teinud, iga päev tundide viisi arvuti taga aega veetnud ja mul oli seitse klienti, siis unustasin pöörata tähelepanu oma tervisele – ma ei kuulanud oma keha, ei pööranud piisavalt tähelepanu oma perele ja meeleseisundile. Ainus asi, mida ma kirega tegin oli minu töö ja see viis läbipõlemiseni. Tol hetkel ei olnud mul ka veel delegeerimisoskust, et osasid ülesandeid tiimile suunata. Kaotasin ka mitu klienti, sest ma olin nii tühi ja seetõttu ei olnud mul ka enam teistele midagi anda. Nagu juba mainitud, olen aastaid vaevelnud migreenipeavalude käes ja istuv töö arvuti taga intensiivistas neid veelgi. Siis mul tekkiski mõte, et mul on vaja pidevat meeldetuletust, et ka mina olen tähtis ja tänu märkmikule on see mõte mul kogu aeg silme ees.

 

Olen muutnud oma elu tänu planeerimisele palju lihtsamaks ning loodan, et märkmik aitab ka sinul teha sedasama. Nii ei unusta sa enam kunagi enda eest hoolt kanda, ei jäta tähelepanuta lähedasi, kaaslast, kodu, oma unistusi ega soove. Eelmise aasta elu ja tööelu audit aitab teha järgmise aasta plaane. Kui me sel viisil oma elu ei analüüsiks ja järeldusi ei teeks, läheks aasta aasta järel ning meie liiguksime lihtsalt vooluga kaasa. Aga kui võtame veidi aega mõelda, saame ise oma elu luua ja kujundada.

 

Soovin sulle edu, õnnestumisi ja küllust aastaks 2025!

 

Gerly Siimenson

Kalendermärkmiku autor
VirtuaalAssistendid asutaja

Eelmüügi soodushind

39.99
33
30
  •  

Kalendermärkmiku Sinu assistent progress läbi aastate

Kalendermärkmiku autor
VirtuaalAssistendid asutaja